01 428 30 00

 • Selitve

  Selitve

  Mnogi ob besedi selitev pomislijo na dolge ure dela s pakiranjem, organiziranjem, prenašanjem in pospravljanjem. Ali tudi vam misel na selitev povzroča velik stres in skrbi? S pomočjo našega selitvenega servisa na te skrbi pozabite. Stvari vam razstavimo, spakiramo, prepeljemo in ponovno sestavimo kjerkoli na svetu, po vaši želji.

  Selitve - Preberite več >
 • Najem vozil

  Najem vozil

  Če potrebujte vozilo za prevoz oseb ali tovora, boste pri nas zagotovo našli primerno vozilo. Izbirali boste lahko med odlično opremljenimi in redno vzdrževanimi vozili vseh vrst in velikosti. Nudimo najem osebnih vozil, potniških in tovornih kombijev, manjših tovornjakov in tovornjakov.

  Najem vozil - Preberite več >
 • Prevoz oseb

  Prevoz oseb

  Opravljamo prevoze posameznikov ter manjših in večjih skupin na krajših in daljših razdaljah. Že več kot dvajset let varno vozimo športnike na tekmovanja, učence v šolo in na ekskurzije, zaposlene na delo, potnike na letališča, posameznike in skupine na poslovna in družabna srečanja, prireditve in sejme. Poskrbimo lahko tudi za vodene oglede vseh večjih evropskih mest.

  Prevoz oseb - Preberite več >
 • Prevozi tovora

  Prevozi tovora

  Včasih tovora ne morete prepeljati s svojim vozilom. Za takšne primere vam nudimo prevoz blaga, pohištva in strojev, odvoz kosovnega materiala ter dostavo in organizacijo logistike transporta.

  Prevozi tovora - Preberite več >

Ime in priimek:*

Podjetje:

Telefon:*

Email:*

Sporočilo:


Polja označena z * so obvezna.

Prevozi z
luksuznimi vozili

BORGER-GREMO D.O.O.


Jalnova ulica 70
1000 Ljubljana

+386 (0)1 428 30 00

info@borger-gremo.si

HITRE POVEZAVE

  KONTAKTE-NOVICE
Prijava na e-novice:

 BORGER-GREMO D.O.O.


Jalnova ulica 70
1000 Ljubljana
Slovenija

+386 (0)1 428 30 00
+386 (0)41 625 759

+386 (0)1 428 30 05

info@borger-gremo.si